Materiale Constructii Ploiesti  //  TEVI SI FITINGURI PP, PP-R

TEVI SI FITINGURI PP, PP-R

EasyKIT

Este un sistem complet de canalizare interioara, destinat atat constructiilor civile/industriale cat si ventilarii instalatiilor.

Are la baza tuburile si fitingurile din PP cu imbinare prin mufa, caracterizate prin rezistenta, functionalitate pe termen lung si facilitate in montare.

Random Kit

ste un sistem complet, utilizat pentru realizarea, atat a retelelor interioare de distributie a apei potabile si a apei calde menajere, cat si a sistemelor de incalzire.
Este alcatuit din tubulatura PP-R (cu/fara insertie de aluminiu), PP-R ResinBI ( cu/fara insertie de aluminiu/cu fibra) precum si din fitingurile corespunzatoare (PP-R/PP-R ResinBI).

WaterKit

WaterKIT este un sistem complet, destinat realizarii retelelor de distributie a apei reci, retelelor si instalatiilor de irigatii si a retelelor antiincendiu, avand la baza tubulatura si fitingurile din polietilena de inalta densitate (PEHD). Sistemul este alcatuit din tubulatura si fitinguri PEHD, fitinguri electrosudabile, fitinguri compresiune, robinete pentru apa, hidranti, apometre, aparate pentru sudura si camine pentru protectie vane « Kompact ».

 

TEVI SI FITINGURI PP, PP-R