Otel rotund

Otel rotund – este cunoscut si sub denumirea de profil rotund, bara rotund sau simplu rotund; este un produs obtinut prin laminarea la cald a otelului, cu liniaritate excelenta si usor de sudat.

Poate fi folosit cu success Ia confectii si constructii metalice, reparatii industrial, executia pieselor datorita faptului ca este usor de prelucrat prin taiere.

Otelul rotund este livrat de ADF Metal Concept in trei variante calitative respectiv S235,S275 si S355. Pentru alte variante calitative va rugam contactati agentii nostri.

Ai nevoie de Otel Rotund pentru constructii metalice? Găsești aici!

   Otel rotund – profilul cel mai utilizat dintre materialele de construcție. Rezistența, versatilitatea și accesibilitatea unei bare de otel rotund fac din acesta unul dintre cele mai utilizate materiale de fabricație și construcție din lume. Având în vedere dimensiunile diferite ale barei de otel rotund care pot fi fabricate, produsele din bare metalice oferă o structură avansată și suport pentru o gamă largă de construcții, arhitectură și aplicații industriale grele din întreaga lume.
  La MaterialeConstructiiPloiesti.ro găsiți toate dimensiunile necesare de otel rotund, adaptat tuturor construcțiilor. Ești un sudor care caută un material pe care să-l exersezi? Vrei aspectul rustic al oțelului ca parte a decorului tău? Sau, doriți pur și simplu avantajele practice ale oțelului, beneficiind în același timp și de estetica acestuia? Oricare ar fi motivul pentru care căutați otel rotund, bara rotundă și bara pătrată sunt materiale excelente pentru orice proiect.

  Motivul este că un profil de otel rotund 20mm și un profil pătrat oferă o versatilitate de neegalat în comparație cu alte produse din oțel. Deoarece materialele vin într-o varietate de dimensiuni, oferind în același timp diferite puncte forte în ceea ce privește laminarea la cald sau la rece, le puteți utiliza pe măsură ce vin sau le modificați liber. Barele din otel rotund sunt disponibile în role laminate la cald sau laminate la rece.
  Bara din otel rotund 20mm laminată la cald este de obicei utilizată pentru aplicații precum construcția în care finisajul și dimensiunile precise nu sunt o prioritate. În schimb, bara din otel rotund laminată la rece este utilizată pentru aplicații în care sunt esențiale o finisare superioară a suprafeței și dimensiuni exacte. Unele aplicații obișnuite ale barei din otel rotund includ cadre, suporturi, bretele, arbori și axe.

Folosiți bare din otel rotund pentru următorul dvs. proiect

   Otel rotund – pentru câteva tipuri de proiecte pre care urmează să le faceți. Deoarece aceste bare metalice, în special barele din otel rotund laminate la cald, pot fi turnate și sudate în orice formă este necesară, sunt ideale pentru crearea barierelor de protecție. De exemplu, dacă locuiți la casă și doriți ca animalul de companie să aibă un loc al lui în curte, un padoc, puteți realiza structura din bare de otel rotund 20mm.
  De asemenea, barele din otel rotund 20mm pot fi folosite pentru a crea bare de protecție antiefracție pentru geamurile casei sau proprietatea închiriată pentru a preveni intrarea hoților. Te uiți în jurul proprietății tale și simți că are nevoie de o renovare? Gardurile din otel rotund ar putea fi soluția! În funcție de estetica preferată, barele din otel rotund 20mm oferă o mulțime de opțiuni în ceea ce privește modul în care doriți să arate gardul.

  Un gard din otel rotund 20mm oferă în același timp și o rezistență bună în timp. Și, un plus adăugat unui gard de oțel este că barele au spații între ele, permițând o vedere neobstrucționată a cartierului și a propriei case. Dacă este un fan al arhitecturii moderne și al designului interior modern, atunci puteți folosi barele din otel rotund pentru balustradele din casă.
  Materialul din oțel creează un aspect extrem de elegant, care se contopește frumos cu scările și palierele din lemn sau gresie. O balustradă din otel rotund 20mm creează atmosfera unei case elegante. Dacă stai la curte, cu siguranță vei avea nevoie de un grătar. Dacă ai tot căutat în magazine un grătar și nu ai găsit ceva care să se potrivească, atunci poți lua bare de otel rotund 20mm de la MaterialeConstructiiPloiesti.ro pentru a realiza un grătar rezistent și robust.

otel rotund
otel rotund 20mm

Afișez 1–12 din 16 rezultate

Cu o experienta de peste 20 de ani in comertul cu produse metalurgice, echipa ADF METAL CONCEPT
va sta la dispozitie oferindu-va consiliera gratuita in alegerea materialelor necesare proiectului dvs.

Facebook materialeconstructiiploiesti.ro
Bucuresti | Romania | 0742 22 55 70 | office@materialeconstructiiploiesti.ro
logo
Call Now Button Scroll to Top