Termeni si Conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.materialeconstructiiploiesti.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate.

Site-ul www.materialeconstructiiploiesti.ro este proprietatea societatii  ADF METAL CONCEPT SRL, cu sediul social in str Spicului nr. 16 ,Ploiesti, Jud. Prahova, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/2918/2018. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului materialeconstructiiploiesti.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Comanda confirmata este comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.materialeconstructiiploiesti.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti ADF METAL CONCEPT

Fotografiile de produs au un caracter informativ si orientativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul pe care il distribuim. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor sau pretului produselor. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil datorita fluctuatiilor de pret din industrie. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii prin e-mail de catre noi.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Copyright – ul www.materialeconstructiiploiesti.ro si toate elementele acestuia ( grafica Web, texte etc.) sunt proprietatea S.C ADF METAL CONCEPT S.R.L  si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Continutul acestui site  nu poate fi copiat, reprodus, utilizat, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau folosit in orice alte scopuri fara a obtine in prealabil un consimtamant scris al titularului drepturilor de proprietate intelectuala. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.Daca aveti neclaritati sau aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa contactati telefonic sau prin e-mail agentii ADF METAL CONCEPT. Raporturile comerciale dintre cumparator si ADF METALCONCEPT SRL (materialeconstructiiploiesti.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul  site-ului materialeconstructiiploiesti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie:  Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate. Va rugam ca dupa plasarea comenzii sa asteptati ca agentii nostri sa va confirme comanda.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. ADF METALCONCEPT SRL (materialeconstructiiploiesti.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.materialeconstructiiploiesti.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.materialeconstructiiploiesti.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului materialeconstructiiploiesti.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@materialeconstructiiploiesti.ro

Orarul de functionare: 

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 8-16.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Cu o experienta de peste 20 de ani in comertul cu produse metalurgice, echipa ADF METAL CONCEPT
va sta la dispozitie oferindu-va consiliera gratuita in alegerea materialelor necesare proiectului dvs.

Facebook materialeconstructiiploiesti.ro
Bucuresti | Romania | 0742 22 55 70 | office@materialeconstructiiploiesti.ro
logo
Call Now Button Scroll to Top