Teava rectangulara

Teava rectangulara sudata longitudinal obtinuta prin deformare la rece, conform SR EN 10219, are rezistenta mecanica ridicata. Este utlizata cu success la realizarea structurilor metalice de sustinere, constructii civile si industrial, diverse confectii metalice.

Calitate otel: S235JR , S275JOH, S355J2H

ADF METAL CONCEPT SRL comercializeaza o gama variata de tevi dreptunghiulare in sectiune cu dimensiuni de la 30x20mm pana la 400x200mm si grosimi cuprinse intre 2mm si 12 mm.
Pentru produse cu dimensiuni sau calitati speciale, va rugam sa ne contactati.

Cele mai bune prețuri pentru teava rectangulara intre 2mm si 12 mm!

Teava rectangulara este dură și durabilă, de aceea mulți antreprenori care dezvoltă diferite proiecte de construcții industrial sau rezidențiale sunt interesați de pret teava rectangulara de la MaterialeConstructiiPloiesti.ro. Tuburile din oțel încorporează adesea diferite aliaje precum aluminiu, mangan, titan și tungsten.
Versatilitatea sa îl conferă unei game de aplicații în diferite industrii. În fiecare an se produc milioane de tone de teava rectangulara. Tuburile din oțel pot fi sudate sau fără sudură. Tuburile fără sudură sunt realizate prin trecerea oțelului topit peste o tijă de perforare pentru a crea un tub gol. Tuburile sudate sunt realizate din ondularea unei plăci de rulare și sudarea cusăturii împreună.
În trecut, tuburile fără sudură erau mai puternice decât tuburile sudate. Cu toate acestea, progresele tehnologice au permis tuburilor sudate să aibă o rezistență suficientă pentru a înlocui tuburile sudate pentru multe aplicații. Teava rectangulasra este utilizată atât în medii industriale cât și casnice.

În industrie, tuburile de oțel sunt apreciate pentru rezistența și capacitatea lor de a rezista la temperaturi extreme, presiune și elemente distructive. În condițiile casnice, tuburile de oțel sunt utilizate în aparate și conducte de gaz. Când vă gândiți la tuburile de oțel, s-ar putea să vă gândiți la țevile care sunt uneori folosite în instalații sanitare sau la orice număr de industrii care folosesc țevi de oțel pentru transportul materialului.
Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de teava rectangulara din țară, suntem bucuroși să vă furnizăm cele mai multe tipuri de țevi și țevi de oțel. Dacă sunteți în căutarea unui tip anume de teava rectangulara, vom fi bucuroși să vă îndreptăm în direcția corectă.
Tuburile din oțel sunt adecvate pentru practic orice aplicație care necesită componente puternic sudabile și care pot fi șurubate. Utilizările includ construcții, suport structural, echipamente de fabricație și multe altele.

Teava rectangulara nu are practice o garanție specifică

Teava rectangulara este folosită în construcții pentru durabilitatea, rezistența și rezistența la intemperii vremii. Oțelul carbon este un aliaj apreciat în industria construcțiilor pentru duritatea și rezistența sa. Se folosește în mod obișnuit pentru fabricarea grinzilor pentru structura structurală, a plăcilor pentru construcția de autostrăzi și a tuburilor dreptunghiulare pentru paturile de remorci sudate și podurile.
De asemenea, este un material la alegere pentru realizarea secțiunilor structurale armate și goale. Fabricat prin amestecarea carbonului și fierului împreună, oțelul carbon este clasificat pe o scară de la ușoară la foarte ridicată, în funcție de cantitatea de carbon prezentă în metal.
Aluminiu este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit în industrie alături de teava rectangulara, deoarece este rezistent la coroziune, foarte conductiv și ductil. Deoarece este rezistent la intemperii, metalul este utilizat la ferestre, uși și sârmă, precum și la semnalizarea exterioară și la luminile stradale.

Metalul este prelucrat în foi, tuburi și piese turnate și, de asemenea, este utilizat pentru a construi automobile și camioane, precum și biciclete și nave maritime. Tubulatura din cupru, care vine în două tipuri principale, este adesea utilizată pentru a construi țevi în clădiri. Tuburile rigide de cupru și teava rectangulara 100×100 sunt ideale pentru conductele de apă caldă și rece din clădiri.
Cuprul moale, pe de altă parte, este frecvent utilizat pentru fabricarea liniilor de agent frigorific în sistemele și pompele de căldură. Cuprul ductil, metal maleabil, este rezistent la coroziune din apă și sol și este, de asemenea, reciclabil. Tuburile din cupru sunt, de asemenea, ușor lipite, formând legături durabile.
Toate aceste proprietăți fac acest metal ideal pentru conducte și tuburi. Teava rectangulara și oțelul inoxidabil se numără printre cele mai vechi materiale de construcție cunoscute. Au fost folosite pentru a construi structuri care se mențin și astăzi.

Teava rectangulara 100×100 este căutată datorită proprietăților rezistente la coroziune

Teava rectangulara 100×100 este potrivită diferitelor tipuri de construcții. Fie construcții de curte, fie construcții industriale. De la consumul casnic, cum ar fi persoane care doresc să își construiască o magazie în curte folosind teava rectangulara 100×100, până la marii dezvoltatori imobiliari sau constructorii de hale industriale, toată lumea are nevoie de pret teava rectangulara, un preț avantajos, care uneori poate fi negociat, în funcție de cantitatea de teava rectangulara 100×100 de care aveți nevoie.
În timp ce acest material este cu siguranță o alegere populară pentru multe aplicații structurale, proiectele mai mari pot necesita tuburi dreptunghiulare din oțel. Aceasta este ceea ce veți găsi folosit pentru rame de remorcă și chiar și pentru automobile. Datorită rezistenței structurale și adaptabilității la o gamă largă de aplicații, tuburile pătrate și dreptunghiulare din oțel sunt deseori ideale pentru nevoile structurale. Teava rectangulara 100×100 este populară și în alte industrii de fabricație.

Datorită pregătirii minime a muchiilor necesare la conectarea secțiunilor și ușurinței sale de a se uni cu alte secțiuni de teava rectangulara 100×100, necesită doar o tăietură dreaptă înainte de a folosi o altă suprafață plană. În medii industriale, acestea sunt evaluate pentru rezistența și capacitatea lor de a rezista la temperaturi ridicate, presiune și elemente distructive. Teava rectangulara 100×100 este potrivită nevoilor necesare și poate fi tăiat la specificații exacte.
Mulți furnizori de țevi au o gamă limitată de dimensiuni, ceea ce face dificil să găsiți potrivirea potrivită pentru aplicația dvs. specifică. Pentru a satisface nevoile unice ale tuturor clienților noștri și pentru cel mai bun pret teava rectangulara, stocăm tuburi dreptunghiulare din oțel carbon în dimensiuni pe care majoritatea celorlalte companii nu le oferă. Indiferent de dimensiunea pe care o căutați, la MaterialeConstructiiPloiesti.ro veți găsi teava rectangulara de care aveți nevoie.

teava rectangulara
teava rectangulara 100x100
pret teava rectangulara

Afișez 1–12 din 39 de rezultate

Cu o experienta de peste 20 de ani in comertul cu produse metalurgice, echipa ADF METAL CONCEPT
va sta la dispozitie oferindu-va consiliera gratuita in alegerea materialelor necesare proiectului dvs.

Facebook materialeconstructiiploiesti.ro
Bucuresti | Romania | 0742 22 55 70 | office@materialeconstructiiploiesti.ro
logo
Call Now Button Scroll to Top