tabla neagra LBC

Tabla neagra sau banda laminata la cald (LBC) este des folosita in constructii .Din punct de vedere calitativ,in functie de proiectul in care e folosita, tabla se produce in mai multe variante:
S235 JR; S275 JR/JO ; S355JR/JO/J2

Tabla Neagra 4 mm – Construieste Cu Incredere Ceea Ce Ai Nevoie

  Tabla neagra 4 mm este unul dintre cele mai versatile și utilizate pe scară largă materiale de construcții, cu aplicații în aproape orice industrie imaginabilă din minerit, construcții, agricultură, catering, ospitalitate, transport maritim, producție, aviație, medical și transport. Dar tabla neagra 4 mm nu este utilizată doar în situații industriale – o găsim și în multe aplicații casnice, cum ar fi un înveliș metalic pe un blat de bucătărie, într-un aparat de uz casnic sau ca un ecran unic perforat din metal folosit ca o caracteristică de design interior.
  Cu toate acestea, ca produs, tablele metalice – inclusiv oțel inoxidabil, oțel, oțel moale și aluminiu – oferă o serie de avantaje, indiferent dacă este vorba de ingineri, antreprenori sau chiar pentru bărbați. Să aruncăm o privire la câteva dintre aceste avantaje oferite de specialiștii de la MaterialeConstructiiPloiesti.ro. Tabla neagra 4 mm are un raport greutate-grosime redus.

  Tabla este ușor de transportat și ușor de lucrat. Tabla de metal este extrem de rezistentă și durabilă, făcându-l materialul ideal de înaltă rezistență într-o varietate de aplicații, de la medii agricole dure și medii cu trafic ridicat. Tabla neagra 4 mm este maleabilă, ceea ce înseamnă că poate fi formată, tăiată, îndoită sau întinsă în aproape orice formă, permițând producătorilor de tablă să ofere clienților lor soluții foarte specializate și modele personalizate pentru a îndeplini aproape orice specificație.
  Tabla poate fi, de asemenea, reparată relativ ușor, ceea ce o face o alegere practică în multe aplicații diferite. Pentru tabla neagra 8 mm pret veți avea un cost relativ scăzut cee ace este, de asemenea, un avantaj atât în ​​situații de proiectare unice, cât și în situații care implică cantități mari. Modul în care se realizează tablă poate varia, și determină un cost diferit pentru tabla neagra 8 mm pret.

La MaterialeConstructiiPloiesti.ro tabla neagra 4 mm este un produs foarte căutat

  Tabla neagra 4 mm este un produs rezistent și durabil în timp, de aceea este foarte utilizat în orice tip de construcție. Tipurile de metale diferite care pot fi transformate în tabla neagra 4 mm sunt surprinzător de ridicate, deoarece cele pe care le vedem cel mai frecvent sunt oțelul și aluminiul. Materialul folosit determină pentru tabla neagra 8 mm pret un cost de referință. Grosimea unui material are un impact uriaș asupra modului și locului în care poate fi utilizat.
  Deoarece tabla poate fi formată practic la orice grosime, posibilitățile sunt nelimitate. Nu numai că tabla neagra 4 mm poate suporta tensiunea utilizării zilnice, dar este rezistentă și la condiții dure. Foile de tabla neagra 4 mm sunt formate folosind substanțe chimice care o fac rezistentă la razele UV, căldură și infiltrarea apei. Acesta este motivul pentru care atât de mulți proprietari de locuințe trec la acoperișuri din tablă.

  Deoarece este atât de puternică și durabilă, tabla neagra 4 mm poate fi pliată, îndoită, tăiată, întinsă, perforată și practic abuzată fără a-și pierde rezistența. Este posibil să nu puteți face toate acestea doar cu mâinile, dar cu instrumentele și echipamentele potrivite, tabla neagra 4 mm poate prinde orice formă aveți nevoie. Această maleabilitate provine din cât de subțire este combinată materialul cu densitatea sa mică.
  Și grosimea este un factor determinant pentru tabla neagra 8 mm pret. Când lucrați cu tablă, costul materialului este atât de mic încât poate fi mai ieftin să îl înlocuiți tabla neagra 4 mm decât să încercați să o reparați. Este mult mai ieftină decât metalele care sunt folosite și pentru rezistență și durabilitate. Economisiți-vă banii și nu veți avea dureri de cap – folosiți tabla neagra 4 mm în următorul dvs. proiect. Tabla oferă nenumărate opțiuni de finisare.

tabla neagra 4 mm
tabla neagra 8 mm pret

Afișez toate cele 7 rezultate

Cu o experienta de peste 20 de ani in comertul cu produse metalurgice, echipa ADF METAL CONCEPT
va sta la dispozitie oferindu-va consiliera gratuita in alegerea materialelor necesare proiectului dvs.

Facebook materialeconstructiiploiesti.ro
Bucuresti | Romania | 0742 22 55 70 | office@materialeconstructiiploiesti.ro
logo
Call Now Button Scroll to Top