Teava

Teava din otel este un produs foarte des folosit in confectia structurilor metalice industriale , a diverselor tipuri de instalatii tehnologice.
Tevile patrate si rectangulare si rotunde SR EN 10219-2
Sunt destinate realizării diferitelor tipuri de construcții și structuri metalice de susținere situate la interior sau exterior, aferente construcțiilor civile, industriale, comerciale sau social-culturale.
Calitati: s235jr;s355j2
Tevi negre si zincate sudate longitudinal pentru instalatii SR EN 10255
Țevile din oțel carbon, sudate longitudinal, nezincate (negre) sunt destinate realizării rețelelor de transport a apei calde sau reci potabile, instalațiilor de încălzire și de transport a agentului termic cu presiunea maximă de 50 bar, precum și la realizarea instalațiilor tehnologice.
Tevi fara sudura SR EN 10216-1
Ţevile din oțel carbon sunt destinate realizării rețelelor de transport a apei calde sau reci potabile, instalaților de încălzire și de transport a agentului termic cu presiunea maximă de 50 bar, precum și la realizarea instalațiilor tehnologice.

Afișez 1–12 din 178 de rezultateCu o experienta de peste 20 de ani in comertul cu produse metalurgice, echipa ADF METAL CONCEPT
va sta la dispozitie oferindu-va consiliera gratuita in alegerea materialelor necesare proiectului dvs.

Facebook materialeconstructiiploiesti.ro
Bucuresti | Romania | 0742 22 55 70 | office@materialeconstructiiploiesti.ro
logo
Call Now Button Scroll to Top