Teava zincata

Teava zincata din otel carbon,sudata longitudinal este destinata realizarii retelelor de transport a apei calde sau reci potabile,instalatiilor de incalzire si transport a agentului termic cu presiune maxima 50 bari,precum si pentru realizarea instalatiilor tehnologice .
Teava zincata mai este folosita si pentru aplicatii variate in industrie, constructii, mobilier urban, si industria agricola.
Utilizata frecvent pentru executia de stalpi metalici, teava zincata se poate utiliza si la realizarea de grinzi, datorita faptului ca are o rezistenta superioara la rasucire comparativ cu alte profile metalice.

Standard: SR EN 10255

Dacă refaci rețeaua de apă ai nevoie de teava zincata. Vezi oferta!

Teava zincata a devenit unul dintre cele mai preferate materiale de construcții superioare utilizate pe scară largă în domeniul construcțiilor din întreaga lume. De regulă, fiecare proiect este evaluat pe baza utilizării oțelului structural atât din perspectiva arhitecturii, cât și din cea a ingineriei structurale. Majoritatea constructorilor preferă alegerea produselor din oțel din teava zincata pentru clădirile din oțel structural, deoarece este mai rentabil, mai fiabil, ușor de personalizat și ușor de întreținut.
Teava zincata are, în general, un cost rațional eficient pe piață. În comparație cu alte acoperiri tipice de țevi de oțel, cum ar fi vopsirea specializată și acoperirea cu pulbere, galvanizarea este mult mai intensă în muncă, rezultând un cost inițial mai ridicat pentru antreprenori. În plus, datorită durabilității și proprietăților anticorozive, teava zincata poate fi reciclată și refolosită, ceea ce, într-o anumită măsură, economisește foarte mulți bani în timpul lucrărilor de întreținere.

Mai mult, spre deosebire de alte țevi structurale din oțel pe piața țevilor de oțel, teava zincata este imediat gata de utilizare la livrare. Nu este necesară o pregătire suplimentară a suprafeței, nu sunt necesare inspecții care necesită mult timp, nu sunt necesare vopsiri sau acoperiri suplimentare. Odată ce structura este asamblată, antreprenorii pot începe imediat următoarea etapă de construcție fără a fi nevoiți să vă faceți griji cu privire la materialele din oțel zincat.
Teava zincata rectangulara a fost considerată populară printre mulți utilizatori de astăzi. În primul rând, procesul de galvanizare protejează oțelul de deteriorarea ruginii care poate apărea în timpul transportului, instalării și service-ului. Stratul de zinc de pe suprafața țevii poate forma o protecție de barieră pentru produsele din oțel pentru a prelungi durata de viață în aplicații.

Teava zincata este rezistentă la zgârieturi și poate fi utilizată în spații exterioare

Teava zincata este, de asemenea, rezistent la uzură și zgârieturi, ceea ce face ca oțelul să arate mai atractiv. Cu stratul de protecție, țevile pot fi utilizate în spații exterioare și pot rezista la daunele cauzate de unele dintre efectele asupra mediului. Teava zincata este utilizată în multe aplicații exterioare, precum garduri, stâlpi de gard și conducte de alimentare cu apă. Deoarece oțelul este un material de construcție versatil, care a dus la includerea sa în aproape fiecare etapă a procesului de construcție, de la încadrarea și grinzile de podea, la materialele pentru acoperișuri.
Testele și studiile au arătat că speranța medie de viață pentru teava zincata ca material structural tipic este cu mult peste 50 de ani într-un mediu rural și 20-25 de ani sau mai mult într-un cadru urban. Dacă alegeți o teava zincata rectangulara, puteți evita costurile de întreținere și înlocuire a țevilor corodate.

Deoarece există o varietate de producători de teava zincata rectangulara pe piața actuală a țevilor de oțel, devine o treabă dificilă pentru majoritatea clienților să achiziționeze o calitate bună a țevii de oțel sudate pentru proiecte, de aceea la ADF Metal veți primi de fiecare dată recomandări pentru teava zincata rectangulara specială pentru proiectele dezvoltate.
Teava zincata are, în general, un cost rațional eficient pe piață. În comparație cu alte acoperiri tipice de țevi de oțel, cum ar fi vopsirea specializată și acoperirea cu pulbere, teava zincata rectangulara este mult mai intensă, rezultând un cost inițial mai ridicat pentru contractori.
În plus, datorită durabilității și proprietăților anticorozive, teava zincata poate fi reciclate și refolosite, ceea ce, într-o anumită măsură, economisește foarte mulți bani în timpul lucrărilor de întreținere. Teava zincata rectangulara la cald a fost considerat populară printre mulți utilizatori de astăzi.

Teava zincata rectangulara protejează oțelul de deteriorarea ruginii

Teava zincata rectangulara are un strat de zinc care poate forma o protecție de barieră pentru produsele din oțel pentru a prelungi durata de viață în timpul folosirii în diferite domenii. Teava zincata rectangulara poate fi transformată într-un material puternic pentru instalații sanitare sau tubulare – unul care rezistă la coroziune din cauza expunerii la apă sau la elemente.
A fost folosit pentru conductele de alimentare cu apă sau ca tuburi puternice pentru aplicații în exterior. Teava zincata rectangulara a fost acoperită cu un strat de zinc. Zincul oferă o barieră împotriva coroziunii, astfel încât conducta să poată fi expusă la elementele de mediu exterioare.
Bariera de protecție se dovedește la fel de eficientă împotriva deteriorării cauzate de umiditatea interioară. Acest tip de țeavă este utilizat într-o varietate de setări. Înainte de 1970, oțelul zincat era utilizat pentru conductele de alimentare cu apă în construcții.

Teava zincata 2 1/2 toli este utilizată în aplicații exterioare oriunde se dorește rezistența oțelului, cum ar fi stâlpi de gard și șine, schele și ca balustrade de protecție. Atunci când teava zincata 2 1/2 toli este utilizată ca țeavă de apă, stratul de barieră de zinc tinde să reacționeze la mineralele din apă, cauzând adesea formarea plăcii în interiorul conductei.
Acest lucru împiedică fluxul de apă și, în cazuri grave, poate duce la spargerea țevilor. Teava zincata 2 1/2 toli din conductele galvanizate sunt conectate cu fitinguri filetate care pot introduce scurgeri în instalații sanitare dacă nu sunt montate corespunzător.
Teava zincata 2 1/2 toli este utilizată în aplicațiile de instalații sanitare în care metalul este expus constant la umezeală. A galvaniza o teava zincata înseamnă a o trata cu un strat special de oxid de zinc pentru a preveni oxidarea și a limita deteriorarea țevii de coroziune.

teava zincata
teava zincata rectangulara

Afișez 1–12 din 18 rezultate

Cu o experienta de peste 20 de ani in comertul cu produse metalurgice, echipa ADF METAL CONCEPT
va sta la dispozitie oferindu-va consiliera gratuita in alegerea materialelor necesare proiectului dvs.

Facebook materialeconstructiiploiesti.ro
Bucuresti | Romania | 0742 22 55 70 | office@materialeconstructiiploiesti.ro
logo
Call Now Button Scroll to Top